Уважаемые спонсоры и меценаты форума! Администрация форума следит за соблюдением Правил по предоставлению финансовой отчетности, но не может проверить все финансовые поступления по всем темам форума. Пожалуйста, передавая денежные средства в тему, не стесняйтесь писать об этом в теме, отслеживайте их своевременное отражение в отчете и целевое использование. При необходимости обращайтесь за помощью к модераторам форума.
ВНИМАНИЕ! Указывая в теме точное местонахождение животного на улице, Вы подвергаете его ОПАСНОСТИ! Сайт могут просматривать живодёры и перекупщики! Сообщить адрес можно только в ЛС или через кнопку "Жалоба" (!)
добрый пес для тех,кто хочет помочь собакам быть сытыми: У приюта новый ЯК 410013256694899 СБ на перевыпуске . деньги можно перевести по номеру телефона на другую карту СБ 8952-203-47-04 на имя АТАМАНОВА О.С. [/size]
Благодаря вашей помощи очень многие собаки дождались своего дома! Благодаря вашей поддержке,собаки нуждающиеся в лечении,могут расчитывать на то,что они получат необходимую помощь! Благодаря вашему участию мы можем дать собакам с улицы временный дом! Спасибо Вам за помощь!!!!
Кол-во собак всегда примерно одинаковое.На данный момент в приюте 44 взрослых собак и 25 щенков .
Мы обращаемся за помощью к людям,которым не безразлично существование здоровых собак в приюте.
Мы стараемся найти дом всем собакам,но,к сожалению,это не всегда возможно.
Мы очень благодарны всем кто помогает финансово и поддерживает морально. поверьте,это очень важно.
Заголовок сообщения: Re: SOS! приют Добрый Пес.вот теперь у меня реальный долг на репищева 50 тыс!и есть нам почти нечего!помогите,очень тяжело!
Добавлено: 16 авг 2013, 12:09
Свой на форуме
Автор темы
для Ольги Беляевой : Heippa !! :mrgreen:
Oho, en ole kirjoitellut pitkään aikaan. Nytpä päivitän tilanteen
Bonjalle kuuluu todella hyvää, ja eläinlääkärin tarkastus sujui tosi hyvin, Bonjalla kaikki ok ja sai rokotuksetkin. Mutta karvat ovat lähteneet todella runsaasti viime aikoina niin me kokeillaan nyt barffausta Bonjan kanssa. Lääkäri epäili kuitenkin että Bonjalla on vaan nyt se karvojenlähdön aika.
Mutta kokeilemme kuitenkin barffausta ja katsotaan miten sujuu. Bonja on nyt tottunut olemaan yksin kotona ongelmitta, ei enää "tuhoa" esim. kenkiä, vaatteita ja johtoja, eli nyt osaa olla yksin kotona tosi kiltisti moneen tuntiin. Hienoa! Bonja on saanut paljon uusia leikkikavereita, ja käy usein kanssani koirapuistossa. Ohitusongelmia valitettavasti on, esim. Bonja haukkuu kovasti ja riehuu jos näkee toisen koiran muttei pääse tutustumaan stä ( MUTTA kun jos koira lähestyy Bonjaa ja tutustuvat niin haukkuminen loppuu heti ja Bonja käyttäytyy sitten normaalisti ) Mutta harjoituksia siis vaan lisätään!
Bonjan kanssa kävimme mökillä melkein joka viikonlopulla, ja Bonja sai olla vapaana isolla pihalla, rakastaa tosi paljon tutkimista ja joskus saattaa kadotakin, mutta tulee aina melkein heti eteeni jos kutsun sitä. Bonja sai olla kanssamme veneretkellä ( merellä 4 tuntia plus saareilla seikkailua ) ja oli ensin hyvin ihmeissään veneilystä ja pelkäsi aaltoa sekä ei pitänyt yhtään pelastusliivistään, mutta 30min jälkeen ei piittanut siitä liivistä enää ja tuijotti nauttien merta. :mrgreen: Mutta Bonja selvästikin tykkäsi tästä retkestä. Bonjalla on muutenkin tosi kova saalisvietti, ja esitteli viime viikolla ylpeästi meidän edessämme omaa saalistaan eli kuollut hiiri..... Kääk.
Bonja on nykyään tosi kova leikkimään vaikkei aiemmin oikein piittanut esim. pallosta, mutta nyt leikkii tosi paljon. Ihanaa Bonja sai myös tutustua kummilapseemme ( vauva ) ja pelkäsi ensin vähän sitä mutta tutkii kuitenkin mielellään sekä nuolee vauvan varpaita ja päätä jos vauva itkee. :mrgreen:
Huomenna ollaan menossa taas mökille ja Bonja sitten saa olla vapaana ja tutkii kaikenlaista Minä ja mieheni Janne ollaan todella kiitollisia Bonjan olemassaolosta, me olemme ylpeitä kuinka Bonjasta on tullut nyt itsevarmemmaksi. <3
Tässä olisi uusia kuvia. У Боньки все прекрасно ! хорошо остается дома , больше не портит вещи , заимела много друзей на прогулках , на выходные ездит на дачу , где может целыми днями бегать свободно , всегда подходит по первому зову . первый раз ходила в море на лодке , в течении 30 мин. была сильно напугана , но потом наблюдала за всем с интересом ничего не поделать с её охотничьим инстинктом ,ловит мышей и приносит хвастаться добычей добралась до детской комнаты , сначала испугалась ребенка , но теперь бежит облизывать ребенку руки и голову , когда он плачет Дженни с мужем благодарят за такую собаку и очень гордятся Боней
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2