Уважаемые спонсоры и меценаты форума! Администрация форума следит за соблюдением Правил по предоставлению финансовой отчетности, но не может проверить все финансовые поступления по всем темам форума. Пожалуйста, передавая денежные средства в тему, не стесняйтесь писать об этом в теме, отслеживайте их своевременное отражение в отчете и целевое использование. При необходимости обращайтесь за помощью к модераторам форума.
ВНИМАНИЕ! Указывая в теме точное местонахождение животного на улице, Вы подвергаете его ОПАСНОСТИ! Сайт могут просматривать живодёры и перекупщики! Сообщить адрес можно только в ЛС или через кнопку "Жалоба" (!)
Заголовок сообщения: Наши песы на пристройство-Стрелка,Ульма
Добавлено: 20 авг 2008, 00:19
Участник
Автор темы
У нас их много,постараемся поместиться на финский сайт,если не получится пристроиться здесь. По старшинству: ************************************************************ Черныш- пес с тяжелой судьбой, 1 год. Щенком его вместе с братьями замуровали в подвале. Их нашли по писку через 6 дней, от голода щенки ели землю. Его выкормили и пристроили, но вернули в приют из-за аллергии у человека через 2 недели. С тех пор он живет в приюте. Привит и чипирован 18.05.08, кастрирован. Рост 47 см, все 20 кг. Больше не вырастет. Нежный и веселый пес, сначала незнакомых людей побаивается, но потом вовсю ласкается. Очень любит играть с другими собаками и мячиком. Поводок знает. С собаками дружелюбен, с кошками неизвестно. Неагрессивен, еду не защищает от людей. Лает мало. Обучаем. Живет в вольере с другими собаками. Очень нежный пес с ранимой душой. К нему требует подход, будет замечательным другом. пристроен ************************************************************* Вика- пристроена
************************************************************ Стрелка- девочка 9 месяцев, найдена около жд станции в 3 месяца. Где жила до этого неизвестно. Характер ласковый и общительный, очень обаятельная малышка. Рост 40 см, немного подрастет еще, вес 16 кг. Привита с бешенством и чипирована 15.06.08. стерилизована. С людьми дружелюбна, любит всех- и детей и взрослых. С собаками отлично, с кошками неизвестно. Как ведет себя дома одна неизвестно. Лает мало, думаю на звонок будет. Не кусается, еду отдает спокойно, не защищает. Обучаема, любит играть с другими собаками и игрушками. Поводок осваивает, живет в вольере с другими собаками. Очень ласковая собака. Ничем не болела и не болеет.
************************************************************* Ульма- 8 месяцев, девочка с тяжелой судьбой. Была найдена со сломанной челюстью на улице,проходила лечение, сейчас абсолютно здорова. Жила 1 месяц дома,сейчас в вольере. Знает поводок, гуляет и все дела делает на улице. Привита в последний раз 25.06.08 и чипирована,стерилизована. Очень ласковая и дружелюбная собака, легко обучаема. С другими собаками и людьми идет сразу знакомится. Не кусается, лает мало. С кошками - неизвестно. Доверчивая девочка.
Ulma - tyttö, noin 3-4 k.
Löydetty kadulta, leukaluu oli murtunut. Koira parannettiin, nyt se on aivan terve.
asui kotona 1 kuukauden aikana, nyt asuu koiratarhassa. Tottunut hihnaan, sisäsiisti.
Sirutettu ja rokoteltu viimeisimmän kerran 25.06.08.
Oikein lempeä ja ystävällinen koira, oppi uutta helposti. Tutustuu heti muihin koiriin ja uusiin ihmisiin. Ei pure, haukkuu vähän. Suhtautumisesta kissoihin ei tietoa. Luottavainen tyttö.
Tolik ja Tulula ovat koiranpentut 3 kuukautet. Syntyjään pihan koirassa. Kasvoivat ja antoivat turvallisuukseen. Rokottoivat ja omistoivat sirut 20.07.2008. Ei ovat agressiivinen.
Tolik on rauhallinen ja hidas poika. On tulevassa ei iso, nyt on 23 cm ja 7 kilo. Hellä pieni karhu. Pidää seura, pelata koirat kanssa. On ystävällinen koirat ja ihmiset kanssa. Kissat ja lapset kanssa – tuntematon kuinka on. Opetelee luoti. Haukkuu vähän. Opetelee hyvin. Asuu tarhassa koiranpentut kanssa. Ei olut ja ei on sairas. Rakastaa ihmista, on hyvin lapset ystävä.
Tulula on aktiivinen tyttö. On tulevassa ei iso, nyt on 20 cm ja 6 kilo. On ystävällinen ja hellä joka ihmiset ja koirat kanssa. Kissat ja lapset kanssa – tuntematon kuinka on. Opetelee luoti. Asuu tarhassa koiranpentut kanssa. Haukkuu vähän. Opetelee hyvin. Pidää pelata. Ei olut ja ei on sairas.
Strelka
On tyttö 7 kuukautet. On löytoi asemassa 3 kuukautet sitten. Luonne on hellä ja yhteiskunnallinen. Hyvin herttainen pienen beibi. On 40 cm ja 13 kilo, on tulevassa noin 50 cm. Rokottoivat ja omistoivat sirut 15.06.2008. Ei ollut steriloi koska ikä, onko voimme steriloida. . On ystävällinen ihmiset kanssa, rakastaa lapset ja aikuiset. On hyvää koirat kanssa, tuntematon kuin on kissat kanssa. Miten käyttäytyy kuin on kotona yksin - tuntematon. Haukkuu vähän, onko luulemme haukkuu kuin soittaa. Ei purra, antaa ruokaa rauhallisesti, ei puolusta. Opetelee hyvin, pidää pelata koirat ja lelut kanssa. Opetelee luoti, asuu tarhassa koiranpentut kanssa. On hyvin hellä koira, ei olut ja ei on sairas. On aktiivinen ja pidää juoksua.
Chernysh
Chernysh on 11 kuukautet koira vaikea kohtalo kanssa. Kuin hän olut koiranpentu, olut velit kanssa sulkenut kellarissa. Olivät löytänyt 6 päivät sitten, koska piipittöivät. Koiranpentut olut nälkäinen ja syövät maa. Hän olut syöttänyt ja löytänyt taloa asuun. Mutta mies omistoi allergia ja olut antoinut puolustaan sitten 2 viikkoa. Sen jälkeen hän asuu puolustassa. Rokottoivat ja omistoivat sirut 18.05.2008. Kuohiti. On 47 cm ja 20 kilo. Ei orasta tulevassa. Hellä ja iloinen koira, ensiksi pelätää tuntematon ihmiset, onko sitten liehakoi hyvin. Pidää pelata koirat ja pallon kanssa. Tietää luotia. On ystävällinen koirat kanssa, tuntematon kuin on kissat kanssa. Ei ole agressiivinen. Ei puolustaa ruokaa. Haukkuu vähän. Opetelee hyvin. Asuu tarhassa koiranpentut kanssa. On hyvin tunteellinen koira puolustuskyvytön sielu kanssa. On tosi hyvin ystävä!
Vika
On punainen tyttö 11 kuukautet. Olut löytänyt peltolla vastasyntynyt koiranpentut kanssa. Oli luotissa, vararikkoinen. Koiranpentut kuolivat, koska ollut maalla kuin sataa. Vika ei voinut löytää puolustaa ja asettaa koiranpentut kanssa. Sen jälkeen hän asuu puolustassa. Potee hyvin koiranpentut tappio. On 47 cm ja 12 kilo. On sairas(mastitis) sitten koiranpentut kuolivat. Ei ole kuohita vielä. On hyvin hellä tyttö, pidää ihmiset. On ystävällinen koirat kanssa, tuntematon kuin on kissat kanssa. Haukkuu kuin tapaa, ei halua olla yksin, se voi olla koska koiranpentut tappio. Asuu tarhassa koiranpentut kanssa. Tarvisi hyvin asuntoa ja rakkaus. Opetelee hyvin. Oli sairas – mastitis, ei ollut sairas sitten. Ei ole agressiivinen. Ei puolustaa ruokaa.
_________________ 8921 579пять990, только не раньше 11ти, зато можно до 2х ночи.Ирина http://vetkrest.ru/ - администратор "Каждый выбирает для себя - щит и латы, посох и заплаты... Меру окончательной расплаты каждый выбирает для себя."
Малыш (178) Есть ли сведения, как Малыш сидит дома один?
Как он гуляет с его "воспалением" (имеется ввиду артрит)?
Он принимает еще болеутоляющие?
О нем спрашивает семья, в которой уже есть собака.
Черныш ( id J 177 )
В нем заинтересована чудесная семья, но нужно точно знать несколько моментов: как он будет общаться с 2кг маленькой собачкой?
Гавкучий ли? Люди живут в отдельном 2х этажном доме,у них 2 мелких собаки. Очень хорошие люди,которые часто помогают бездомным животным
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0